top of page
Ontdek hoe jij jouw verhaal krachtig neer kunt zetten,
zonder spanning of spreekangst!

Wil je af van...

Spreekangst die bij jou uitbreekt bij alleen al de gedachte om te gaan spreken?

Die steeds maar terugkerende spanning die je ervaart tijdens het spreken?
Elke keer weer moeten zoeken naar een juiste opbouw van jouw verhaal? 

Het gebrek aan reactie vanuit jouw publiek op jouw voorstel, product of dienst?

Dat gedoe met powerpointslides?

Verlang je naar...

Vol zelfvertrouwen kunnen spreken in het openbaar?

Een goede structuur voor jouw verhaal waarmee jij zeker weet dat je jouw publiek van begin tot eind kunt boeien?

Het daadwerkelijk kunnen inspireren en motiveren van jouw publiek?
Een manier waarmee jij je kunt onderscheiden van alle standaardpresentaties over jouw onderwerp?Enthousiaste reacties na afloop van jouw verhaal of presentatie?

Jij hebt nu de volgende stap gevonden!
Speak 2 Impress

Wat is Speak 2 Impress?

Tijdens onze tweedaagse training leer je in een groep van maximaal 6 deelnemers onder andere:

Hoe je persoonlijke overtuigingen die spreken in het openbaar in de weg staan, om kunt buigen naar positieve en bekrachtigende overtuigingen.

Hoe jij vol zelfvertrouwen en ontspannen kunt spreken.

Hoe je jouw verhaal opbouwt en vertelt zodat je jouw publiek van begin tot eind kunt boeien.

Wat de kracht is van storytelling, taalgebruik en interactie en hoe je dit toepast.

Waarom oogcontact, lichaamstaal, stemgebruik en beweging essentieel zijn om impact te maken met jouw verhaal.

Hoe je om kunt gaan met jouw publiek en welke hulpmiddelen je in kunt zetten om jouw verhaal te versterken.

 

Uiteraard krijg je veel praktische tips die je als spreker goed kunt gebruiken.

Tijdens de twee dagen ga je direct oefenen in korte en langere spreekoefeningen. Dit doe je aan de hand van een eigen onderwerp. Bij het oefenen krijg je feedback van de andere deelnemers én van de trainers.

Voor wie is deze training?

Speak 2 Impress is voor iedereen die zijn of haar sprekersvaardigheden wilt verbeteren en bereid is daar twee dagen vol voor te gaan. Omdat je bijvoorbeeld anderen wilt inspireren met jouw verhaal, minder spanning wilt ervaren bij het spreken, meer klanten aan je wilt binden of wilt ontdekken hoe jij je kunt onderscheiden van alle standaardpresentaties.
Je bent bereid actief deel te nemen aan de training, je open te stellen en de spreekopdrachten
en oefeningen tijdens het weekend uit te voeren. 

Voor wie is deze training niet?

De tweedaagse training is in ieder geval niet bedoeld voor mensen die alleen willen luisteren zonder actief te participeren of willen leren hoe zij een betere powerpointpresentatie kunnen geven.

2+3 mei 2020
of

18+19 juni 2020
 

9:30 - 18:00

Rotterdam

Per training maximaal
6 deelnemers

Twijfel je of je er klaar voor bent?

Als je denkt dat spreken in het openbaar niet voor jou is weggelegd, dan heb je het mis!

Iedereen heeft ervaringen, kennis en dus een verhaal waar anderen door geïnspireerd en gemotiveerd
kunnen worden.
Wellicht is er iets dat je tegenhoudt om daadwerkelijk jouw verhaal te delen.
Bijvoorbeeld een gebrek aan zelfvertrouwen om voor een groep te staan, niet goed weten hoe je een onderscheidend verhaal neerzet of toch die twijfel of je het wel kunt.

 

Wees gerust!

Ook jij kunt indruk maken met jouw verhaal, op een ontspannen manier met zelfvertrouwen!

Spreken in het openbaar is een vaardigheid die je kunt leren. Door veel te oefenen ga je steeds beter spreken. Daarnaast is het van groot belang dat je jezelf ziet als een goede spreker.

Tijdens de tweedaagse training leer je hoe jij jouw boodschap krachtig én met zelfvertrouwen neer kunt zetten.

Wie zijn de trainers?

Peter Stehouwer

Sprekerscoach en trainer
Onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben van kinds af aan centraal gestaan in het overgrote deel van mijn leven. Ik voelde mij het beste thuis op de achtergrond. Spreken in het openbaar vond ik superspannend en probeerde ik het liefst te vermijden. 
Hoe anders is het nu! Na het volgen van vele (inter)nationale trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spreken in het openbaar, heb ik geleerd hoe ik met zelfvertrouwen en ontspannen voor een groep kan staan. Hoe ik verbinding kan maken met mijn publiek. En plezier kan hebben in het delen van mijn verhaal! 
Als sprekerscoach begeleid ik mensen om hun verhaal krachtig en met zelfvertrouwen over te brengen op hun publiek. Zodat ook zij impact kunnen maken. 

Shirley Joemai

Empowermentcoach en NLP Master Practitioner
Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar wat mij energie geeft en happy maakt. In mijn persoonlijke reis heb ik ervaren dat het van groot belang is om mijn eigen passie en unieke talenten te ontdekken en te benutten. Daardoor sta ik nu in mijn kracht en realiseer ik mijn belangrijke doelen, dromen en wensen.
Voor mij is het essentieel om mijn hart te volgen.

Mijn levensmissie is anderen te inspireren en te motiveren. Ik begeleid mensen om hun passie, unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken én hun belemmerende gedachten en overtuigingen te doorbreken. Zodat ook zij een mooier leven kunnen leiden. In mijn werkwijze gebruik ik mijn levenservaring, optimisme, vriendelijkheid, sociale- en communicatieve vaardigheden en NLP-technieken. 

Matthieu de Korte

Matthieu de Korte 
Joie de Vivre Ademcoaching 

Ik heb me veilig gevoeld bij Peter. Hij is een verbinder. Precies op het juiste moment wist hij me oordeelloos  te inspireren en te motiveren het beste uit me te halen. Mijn Speakersnight werd een groot succes. Dank Peter voor jouw rust en gedrevenheid 

ivete brito silva

Ivete Brito Silva
Relatietherapeut, Coach, Trainer 

Het was mij een genoegen om Peter als mijn speakerscoach te hebben gehad. Kenmerkend vind ik zijn rust, deskundigheid en motivatie vaardigheden. Hij is flexibel en neemt de tijd voor jou en je verhaal. Zijn deskundigheid toonde hij door o.a. zijn toepasbare adviezen en zijn motivatie vaardigheden kwamen naar boven op de momenten die ik nodig had. Al met al heb ik de begeleiding van Peter als prettig ervaren.
Een echte toegevoegde waarde.

Foto Rob Aalders.jpg

Rob Aalders
Trainer in beleggen & investeren, Spreker, Coach. Facilitator en Entrepeneur

Ik ken Peter en Shirley als twee gedreven mensen die ieder afzonderlijk bijzondere kwaliteiten hebben. Samen vormen ze een formidabel team wat zich ten dienste stelt om specifieke uitdagingen op te lossen bij serieuze klanten die veranderingen willen. Peter is uitzonderlijk in onderwerpen die te maken hebben met presenteren en Shirley blijft onderzoeken tot ze bij de kern is en heeft oog voor detail. In deze tijd waar mensen een overload aan informatie hebben zijn deze twee coaches onmisbaar. Ze hebben beide, op eigen vakgebied, de tools, vaardigheden en drive om mensen te helpen met een waardevolle richting in dit leven.

Mario-Pakasi-Creating-Pixels-3891.jpg

Rutney Sluis
CEO / Creatief Directeur /Founder van Sluis NLP Instituut

Shirley en Peter zijn prachtige mensen. Ze leven hun missie, ze helpen mensen vooruit in het leven! Ik geniet van het werken met hun. Ze doen echt wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Tijdelijk aanbod

Tweedaagse training Speak 2 Impress t.w.v. € 1.297,-

Bonus 1: een coachingsgesprek met Peter en Shirley na de training t.w.v. € 300,-

Bonus 2: drie maanden online Q & A na afronding van de training t.w.v. € 600,-

Bonus 3: een video-opname van de training t.w.v. € 300,-


Totale waarde:
€ 2.497

nu

€ 797,- exclusief BTWAnker 1
Lucien Damberg (531x640).jpg

Lucien Damberg
Coach

De coaching sessie die ik van Peter heb ontvangen, heeft mij inzicht gegeven in wat ik kan doen om de aandacht van mijn publiek te krijgen en te houden. En ja hoor: 29 mei 2019 was het zover. En met lovende reacties over mijn eerste public speaking optreden. Met dank natuurlijk aan Peter Stehouwer.

Knipsel.JPG

Ed van der Velden
Verkoper 

Ik was blij verrast met de manier waarop je mij hebt begeleid tijdens de voorbereiding van Speakersnight. Op een rustige manier legt je mij uit hoe ik te werk moet gaan om een goed verloop in mijn verhaal te creëren. Jij hebt ervoor gezorgd dat er structuur in mijn verhaal kwam, je wist ideeën uit me te halen die ik kon gebruiken, waardoor de presentatie een groot succes is geworden. Dank je wel hiervoor Peter.

WhatsApp Image 2020-01-28 at 20.22.05.jp

Marleen Oron
Motivational speaker en coach

Ik heb Peter als een geweldige sprekerscoach ervaren. Je wordt van A tot Z begeleid door hem. Van structuur en opbouw van je verhaal tot je houding, van je stemgebruik tot het boeien van en interactie met het publiek. Kortom, van begin tot eind. Dat is zo geruststellend en geeft je een boost zelfvertrouwen. Dank je wel Peter voor je inspirerende en motiverende coaching en gedrevenheid om het beste uit ieder persoon te halen.

1R0A5190 - Copy.jpg

Mariano Wiebers
Ondernemer, Manager & Coach

Ik heb altijd al willen spreken in het openbaar, maar ik wist niet of ik dat wel kon. Mijn angst lag hem vooral in het feit dat ik bang was of het geen ik te vertellen had wel over zou komen, maar ook of ik wel uit mijn woorden zou komen. Toen ik éénmaal besloten had om deel te nemen aan Speakersnight wist ik dat ik begeleiding nodig zou hebben. Deze begeleiding vond ik bij Peter en Shirley. Dankzij de adviezen, oefeningen en begeleiding van hen is Speakersnight een succes geworden. Ik durf nu op het podium mijn verhaal te delen. Op naar de volgende uitdaging. Peter en Shirley bedankt!

Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@personal-mastery.nl

Hoeveel plekken zijn er beschikbaar?

Per training zijn er 6 plekken beschikbaar. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Als een training definitief volgeboekt is, dan nemen we contact met je op. We zullen dan samen met jou kijken wanneer je de training in 2020 kunt volgen.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in twee termijnen van € 415,- exclusief BTW of drie termijnen van € 285,- exclusief BTW te betalen. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. 

Ik wil heel graag gebruik maken van dit aanbod maar deze data passen écht niet in mijn agenda. Wat nu?

Stuur ons een bericht via info@personal-mastery.nl om dit aan te geven. Uiteraard zullen er in 2020 meer trainingen gegeven worden. We zullen dan samen met jou kijken wanneer je de training kunt volgen. 
Het is ook mogelijk om onze training incompany te verzorgen.

Hoe weet ik of deze training Speak 2 Impress voor mij is?

Ben je nu waar je wilt zijn als het gaat om spreken in het openbaar?

Weet jij jouw publiek van begin tot eind te boeien en impact te maken met jouw verhaal?

Kun je met zelfvertrouwen spreken voor een groep?
 

Zo niet, dan is de training Speak 2 Impress zeer waardevol voor jou. Na afronding van de training weet jij hoe je met zelfvertrouwen een verhaal kunt vertellen dat daadwerkelijk indruk maakt. Stel je eens voor wat er dan voor jou mogelijk is!

Hoe zit het met de BTW?

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Iedereen die zich inschrijft ontvangt een factuur waarop de BTW vermeld staat. Ben je ondernemer, dan kun je deze factuur gebruiken om de BTW af te trekken. Ben je particulier? Dan kun je deze investering opgeven als 'overige studiekosten' bij jouw belastingaangifte over 2020.
Ben je werknemer? Wellicht kun je de training dan via jouw werkgever laten vergoeden.

Is de catering tijdens de training inbegrepen?

Ja, tijdens beide dagen is de koffie, thee, water en een lunch inbegrepen. 

Wie kan ik benaderen als ik meer vragen heb?

Je kunt contact met ons opnemen via info@personal-mastery.nl

Peterstehouwerlogo copy.jpg
bottom of page