top of page

OVER ONS

Wij zijn Shirley Joemai en Peter Stehouwer. Levenspartners sinds 2012.
In onze relatie hebben we ontdekt dat onze kwaliteiten elkaar goed aanvullen en versterken.
Samen vormen we een sterk team en daarom zijn we in 2017 ook zakelijk partners geworden.
In 2018 hebben we Personal-Mastery opgericht.

20200104_163156 (2).jpg

Beiden hebben we in onze families ervaren dat het leven op jonge leeftijd ineens voorbij kan zijn.
Persoonlijke ontwikkeling is daarom essentieel voor ons om te blijven groeien en onze eigen dromen na te jagen.

 

Wij vinden het belangrijk om ons te omringen met succesvolle A-players waar we van kunnen leren en die het beste uit ons naar boven halen. Wij leren van de besten en willen deze kennis gecombineerd met onze eigen ervaringen delen met zoveel mogelijk anderen. Zodat ook zij hun doelen en dromen kunnen realiseren.

Oprechtheid, integriteit, verbinding, vrijheid en dankbaarheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Lees hieronder meer over ons.

SHIRLEY JOEMAI

Pixelshoot - Fotografie (66 van 163).jpg

Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar wat mij energie geeft en happy maakt. In mijn persoonlijke reis heb ik ervaren dat het van groot belang is om mijn eigen passie en unieke talenten te ontdekken en te benutten. Daardoor sta ik nu in mijn kracht en realiseer ik mijn belangrijke doelen en dromen. Mijn leven geeft me voldoening en ik voel me gelukkig.
 

Met het verlies van twee broers en naaste familieleden, allen op jonge leeftijd, heb ik ervaren dat het leven ineens voorbij kan zijn. Voor mij is het dan ook essentieel om mijn hart te volgen.
 

Mijn levensmissie is anderen te inspireren en te motiveren. Daarom begeleid ik mensen om hun passie, unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken zodat ook zij een mooier leven kunnen leiden. In mijn werkwijze gebruik ik mijn levenservaring, optimisme, vriendelijkheid, sociale- en communicatieve vaardigheden.

PETER STEHOUWER

EIER_20180518_0019.jpg

Onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben van kinds af aan centraal gestaan in het overgrote deel van mijn leven. Ik voelde mij het beste thuis op de achtergrond. Met een veilige en goede baan bij de overheid zat ik gevangen in mijn comfortzone en durfde geen risico’s te nemen.

Nadat mijn broer in 2015 op jonge leeftijd overleed, ben ik in 2016 in privétijd gestart met het investeren in mijzelf door middel van het volgen van diverse trainingen, seminars en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Ik realiseerde me dat het leven te kort is om in mijn comfortzone te blijven leven.

Door de opgedane kennis om te zetten in acties, heb ik een aantal persoonlijk doorbraken gehad. Nu sta ik vol zelfvertrouwen in het leven en doe wat ik leuk vind en mij energie geeft. Ik ben ervan overtuigd dat als ík mijn leven in korte tijd kan veranderen, jij dit ook kunt.

In onderstaande video vertel ik jou mijn verhaal.
In onderstaande video vertel ik jou mijn verhaal.

SHINE with your passion 
In mijn persoonlijke zoektocht naar mijn passie heb ik belangrijke inzichten opgedaan. Op basis van mijn eigen ervaringen en mijn kennis op psychologisch gebied heb ik mijn SHINE-model ontwikkeld. Hiermee begeleid ik mannen en vrouwen om hun maximale potentie te benutten, hun unieke bijdragen te leveren en alles uit het leven te halen. Door jouw talenten in te zetten krijg je voldoening, voel je je happy en kun je SHINEN. Met passie naar voldoening en geluk!


Mijn ​SHINE-model:

IMAGINE your best future

Op basis van alle kennis die ik heb opgedaan van internationale- en nationale topexperts en mijn eigen ervaringen, heb ik het IMAGINE-model ontwikkeld. Hiermee kan ik jou begeleiden om je dagelijkse sleur en comfortzone te doorbreken en je zelfvertrouwen te laten groeien. Zodat jij het maximale uit jezelf én het leven haalt. Door het toepassen van dit model, kun jij zeven belangrijke stappen zetten om jouw dromen en doelen te realiseren. IMAGINE your best future!

Mijn IMAGINE-model:

shine_model.png
imagine_model.png
bottom of page