top of page

NO LIMITS

Workshop

Dé workshop waarin jij gaat ontdekken hoe jij jouw ideale leven kunt leiden, zonder dat jouw gedachten en overtuigingen je
daartoe weerhouden.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Wat leer je tijdens de Workshop?

Tijdens No Limits ontdek je o.a:

Waar jouw gedachten en overtuigingen vandaan komen.

Wat de impact daarvan is op jouw gedrag en jouw leven.

Welke belemmerende gedachten en overtuigingen jou weerhouden om jouw volle potentie te benutten.

Hoe jij het patroon van negatieve gedachten kunt herkennen én doorbreken

Wat de kracht is van positieve, bekrachtigende gedachten en overtuigingen op jouw leven.

Die stemmetjes in jouw hoofd die zeggen dat jij niet goed genoeg bent? 

Beperkende gedachten over jezelf of de wereld?
Negatief zelfbeeld?
Gebrek aan zelfvertrouwen?
Het idee dat een mooi leven niet voor jou is weggelegd?  

Stimulerende en motiverende gedachten en overtuigingen?
Een positief zelfbeeld?

Zelfvertrouwen?

Grenzeloos denken én handelen?
Daadwerkelijk stappen kunnen zetten om jouw doelen en dromen te realiseren?

Wil je af van...

Verlang je naar...

Jij hebt nu de volgende stap gevonden!
De Workshop No Limits
Twijfel je nog?

Als je denkt dat het realiseren van jouw doelen en dromen niet voor jou is weggelegd, dan heb je het mis!

Iedereen denkt weleens 'gaat het mij wel lukken?'. Dat je niet goed genoeg bent of het niet voor jou is weggelegd. Gedachten die jou kunnen weerhouden om datgene te bereiken dat je zo graag wilt. Jouw gedachten en overtuigingen bepalen jouw gevoel en daardoor jouw gedrag en de resultaten die jij bereikt.  
 

Wees gerust!

Ook jij kunt jouw belemmerende gedachten en overtuigingen doorbreken!

Als jij je bewust wordt van jouw gedachten en overtuigingen kun je ook herkennen wanneer deze jou belemmeren, zodat je ze kunt veranderen om jouw ideale leven te leiden. Tijdens de Workshop ga je ontdekken wat de kracht is van positieve en bekrachtigende gedachten op jouw leven. Zet de NU eerste stap naar bewustwording en verandering.

24 november 2019

13:00 - 17:00 uur

Sluis NLP Instituut

Prins Frederikplein 645

3071 KS Rotterdam

Slechts 30 plekken

Zorg dat je er bij bent!

Wie zijn de trainers?

Shirley Joemai

Empowermentcoach en NLP Master Practitioner
Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar wat mij energie geeft en happy maakt. In mijn persoonlijke reis heb ik ervaren dat het van groot belang is om mijn eigen passie en unieke talenten te ontdekken en te benutten. Daardoor sta ik nu in mijn kracht en realiseer ik mijn belangrijke doelen, dromen en wensen.
Voor mij is het essentieel om mijn hart te volgen.

Mijn levensmissie is anderen te inspireren en te motiveren. Ik begeleid mensen om hun passie, unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken én hun belemmerende gedachten en overtuigingen te doorbreken. Zodat ook zij een mooier leven kunnen leiden. In mijn werkwijze gebruik ik mijn levenservaring, optimisme, vriendelijkheid, sociale- en communicatieve vaardigheden en NLP-technieken. 


Peter Stehouwer

Sprekerscoach en trainer
Onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen hebben van kinds af aan centraal gestaan in het overgrote deel van mijn leven. Ik voelde mij het beste thuis op de achtergrond. Spreken in het openbaar vond ik superspannend en probeerde ik het liefst te vermijden. 
Hoe anders is het nu! Na het volgen van vele (inter)nationale trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spreken in het openbaar, heb ik geleerd hoe ik met zelfvertrouwen en ontspannen voor een groep kan staan. Hoe ik verbinding kan maken met mijn publiek. En plezier kan hebben in het delen van mijn verhaal! 
Als sprekerscoach begeleid ik mensen om hun verhaal krachtig en met zelfvertrouwen over te brengen op hun publiek. Zodat ook zij impact kunnen maken. Tevens ben ik sprekerscoach van Speakersnight, een maandelijks event van Sluis NLP Instituut.

WhatsApp Image 2019-10-17 at 22.18.42.jp

Tamara van Mourik 
Adviseur medezeggenschap Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 

Shirley is een enthousiast en gedreven persoon, die serieus met haar vak bezig is. Ze luistert naar haar cliënt, is in staat snel de essentie van een verhaal te ontwaren en stelt daardoor de juiste vragen. Ze denkt mee, is behulpzaam, en draagt constructieve ideeën en adviezen aan. Shirley creëert een veilige omgeving waarin respect, vertrouwen en waardering voor de persoon wie je bent centraal staat. Naast een luisterend oor  gebruikt ze instrumenten als tests en NLP technieken die meehelpen om tot nieuwe inzichten te komen. Regelmatig komen conclusies hieruit later in het traject weer ter sprake. Hierdoor blijft het traject dynamisch, en wordt een vraagstuk regelmatig vanuit een andere invalshoek bekeken. Ik heb de coaching door Shirley als prettig, leerzaam en zeer nuttig ervaren.

ivete brito silva

Ivete Brito Silva
Relatietherapeut, Coach, Trainer 

Het was mij een genoegen om Peter als mijn speakerscoach te hebben gehad. Kenmerkend vind ik zijn rust, deskundigheid en motivatie vaardigheden. Hij is flexibel en neemt de tijd voor jou en je verhaal. Zijn deskundigheid toonde hij door o.a. zijn toepasbare adviezen en zijn motivatie vaardigheden kwamen naar boven op de momenten die ik nodig had. Al met al heb ik de begeleiding van Peter als prettig ervaren.
Een echte toegevoegde waarde.

Foto Rob Aalders.jpg

Rob Aalders
Trainer in beleggen & investeren, Spreker, Coach. Facilitator en Entrepeneur

Ik ken Peter en Shirley als twee gedreven mensen die ieder afzonderlijk bijzondere kwaliteiten hebben. Samen vormen ze een formidabel team wat zich ten dienste stelt om specifieke uitdagingen op te lossen bij serieuze klanten die veranderingen willen. Peter is uitzonderlijk in onderwerpen die te maken hebben met presenteren en Shirley blijft onderzoeken tot ze bij de kern is en heeft oog voor detail. In deze tijd waar mensen een overload aan informatie hebben zijn deze twee coaches onmisbaar. Ze hebben beide, op eigen vakgebied, de tools, vaardigheden en drive om mensen te helpen met een waardevolle richting in dit leven.

Mario-Pakasi-Creating-Pixels-3891.jpg

Rutney Sluis
CEO / Creatief Directeur /Founder van Sluis NLP Instituut

Shirley en Peter zijn prachtige mensen. Ze leven hun missie, ze helpen mensen vooruit in het leven! Ik geniet van het werken met hun. Ze doen echt wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Tickets

Je ontvangt jouw ticket per e-mail

 

Jouw ticket geeft toegang tot de volledige Workshop No Limits 

Totale waarde:
€ 97

nu

€ 27Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@personal-mastery.nl

Mag ik een vriend(in) of kennis meenemen?
Ja, je vriend(in) of kennis is van harte welkom! We moedigen dit juist aan. Houd er wel rekening mee dat jullie allebei een ticket nodig hebben om toegang te krijgen tot de Workshop.

Wat kan ik verwachten van de Workshop?

De Workshop is interactief. Je krijgt waardevolle inzichten in jouw gedachten en overtuigingen. Na afloop ben jij in staat de eerste stap naar verandering te zetten!

Hoe weet ik of deze Workshop voor mij is?

Ben je nu waar je wilt zijn als het gaat om jouw doelen en dromen?

Weet jij jouw gedachten positief en bekrachtigend in te zetten?
 

Zo niet, dan zal de Workshop No Limits jou waardevolle inzichten opleveren hoe jij jouw ideale leven kunt leiden zonder dat jouw gedachten en overtuigingen jou daartoe weerhouden.
 

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket is NU € 27.

Ik heb een dochter van 14 jaar. Kan ik haar meenemen?
Wat is de minimum leeftijd om de Workshop No Limits bij te wonen?

Ja, je mag je dochter meenemen. De inhoud van de Workshop zal ook voor haar zeer waardevol en leerzaam zijn.  
De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Hoe kan ik het beste bij de locatie komen?

Het adres is:

Sluis NLP Instituut

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

Met het OV:

Vanaf Rotterdam CS pak je de trein of tram richting de halte Rotterdam Blaak. Vervolgens stap je over op bus 32 of 47 en stap je uit bij de halte Willemsbrug. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen. Kijk op 9292.nl voor de juiste route en reistijd vanaf jouw eigen locatie.

Met de auto:

De locatie bevindt zich op het Noordereiland in Rotterdam. Je kunt gratis parkeren op het gehele Noordereiland. Wij raden aan om in de navigatie in te typen Prins Frederikplein 645 en in de omgeving een parkeerplek te zoeken voor de auto. 

Bekijk de 
ANWB routeplanner of Google maps voor de snelste route vanaf jouw locatie.

Wie kan ik benaderen als ik meer vragen heb?

Je kunt contact met ons opnemen via info@personal-mastery.nl

Boek vandaag jouw ticket!
Peterstehouwerlogo copy.jpg
bottom of page