top of page
IMAGINE your best future!
3d mockup.jpg
Waar kunnen wij het Gratis e-book
IMAGINE your best future naar toe sturen?

Wil jij het maximale uit jezelf én het leven halen?

Jouw doelen en dromen realiseren, hoe klein of groot die ook zijn?

Op basis van onze eigen persoonlijke ervaringen zijn er zeven essentiële stappen die jij ook kunt zetten om jouw doelen en dromen te realiseren. Deze stappen zijn samengevat in het IMAGINE-model.

imagine_model.png

Invest

De eerste stap die we je adviseren om te zetten is om te investeren in jezelf. Lees boeken van succesvolle mensen, kijk inspirerende YouTube-video’s en investeer in live events en trainingen. Stel je open, wees oordeelloos en haal eruit voor jezelf wat bij jou past.

 

Mindset

Sta jij positief in het leven, of valt er altijd wel wat te klagen? Zie jij altijd kansen of alleen de risico’s en bedreigingen? Heb jij zelf de regie over jouw leven, of overkomt het leven jou?Als je begint met investeren in jezelf is de eerste stap gezet. Je zult ontdekken welke impactgedachten, overtuigingen en angsten op jouw leven hebben. Met het veranderen van jouw mindset en van jouw oude patronen is er ook voor jou heel veel mogelijk!

 

Ambitions

Maak voor jezelf helder welke doelen en dromen je daadwerkelijk wilt realiseren. Maak ze zo concreet mogelijk. Immers, als je niet precies weet waar je naartoe wilt, is het lastig navigeren. Je kunt doelen maken voor elk aspect van jouw leven, voor de korte,middellange en lange termijn.

 

Gameplan

Als jouw doelen helder zijn, kun je een plan gaan maken om die doelen te gaan realiseren. Welke stappen zijn nodig en in welk tempo? Welke hulpbronnen heb je nodig? Denk hier goed over na, zonder bezig te blijven in het uitwerken tot een perféct plan. Want daarin schuilt het risico dat je niet aan de volgende stap toekomt.

 

Implement

Nu wordt het spannend. Dit is een cruciale stap,waar het proces bij sommigen blijft steken. Als jij jouw leven wilt veranderen, als jij jouw doelen en dromen wilt realiseren, dien je ook écht actie te ondernemen. Je kunt nog zoveel boeken lezen,seminars bezoeken en plannen maken, maar als het daarbij blijft, gebeurt er niets. Waak ervoor dat jouw self-development geen shelf development wordt. Dus als jouw gameplan eenmaal staat, ga dan over tot actie! ‘Start before you are ready’, wordt weleens gezegd.

 

Nourish

Persoonlijke ontwikkeling en groei gaat veel verder dan alleen het lezen van boeken of het volgen vaneen aantal seminars. Dat zijn belangrijke eerste stappen en blijf vervolgens jouw mindset onderhouden! Blijf investeren in jezelf; blijf groeien.

 

Enjoy

Geniet van jouw reis. Vier elk succes, klein en groot. Dit zal jouw geest trainen op succes. Wees dankbaar.

Waar kunnen wij het Gratis e-book
IMAGINE your best future naar toe sturen?
3d mockup.jpg
bottom of page